Site Overlay

Warning: Undefined variable $post in /data/web/virtuals/182014/virtual/www/domains/annafaltova.cz/wp-content/themes/catch-vogue/inc/custom-header.php on line 235

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /data/web/virtuals/182014/virtual/www/domains/annafaltova.cz/wp-content/themes/catch-vogue/inc/custom-header.php on line 235

Upřímně, tohle vím, že nevypadá vůbec vábně 😀
Ale ta CHUŤ i konzistence, je neskutečná!!
Za tenhle „výmysl“ vděčím Tezezce- @t.zendulkova. Protože jinak by mě tohle ani náhodou nenapadlo 😀

🔹 Do rýžovaru dám jemné ovesné vločky a rýži (používám sushi).
🔹 Poměry dávám nejčastějí 120 g rýže a 40 g vloček (na 2 porce mi vyjde).
🔹 Osolím (cca 8 otočení mlýnku), do nádoby rýžovaru přiliji 490 ml vroucí vody, zamíchám a zapnu.
🔹 U rýžovaru nechávám vždy trošku poodkrytou pokličku- vody je na gramáže více a může vybublat.
🔹 Hned, jak rýžovar „cvakne“ a ohlásí tím hotovo, otevřu pokličku a plastovou naběračkou vše pořádně promíchám.
🔹 Vypojím ze zásuvky a nechám ještě cca 1- 1,5 hodiny odstát (směs trošku dojde, ztuhne a vychladne).

Navrch mám nejradši mandlové máslo a med. Skvělá kombinace!
Dejte vědět, jestli vyzkoušíte, vypadá to podivně, ale vážně to stojí za to! 🙂